Benvinguts a El Sol de l'Era.

Aquest bloc té com una de les seves principals raons de ser, la de mostrar aquells rellotges de sol que he anat realitzant per a amics al llarg del temps, tot oferint una descripció de la seva realització. També trobàrem textos i documents que ajudaran a entendre una mica mes els rellotges de sol.


dissabte, 5 de gener del 2013

ELS RELLOTGES DE SOL EN ELS RECLAMS PUBLICITARIS

Molt sovint rebem dels mitjans de comunicació missatges publicitaris que ens inciten al consum, altres en canvi, ens conviden a adoptar determinades actituds, com ara cuidar del medi ambient, reciclar, etc, … però la publicitat, com a forma de comunicació persuasiva pretén informar i convèncer-nos que actuem d’una determinada manera mitjançant paraules i imatges.

Aquest cop mostro uns productes que podem trobar fàcilment en el mercat i que es serveixen de l’imatge del rellotge de sol per abocar-nos potser a una cuina casolana amb el gust d’abans en el que els tomàquets tenien gust a tomàquet i els ous tenen un gust diferent, com de debò. Ens proposen retrobar gustos, una manera de fer, la bona qualitat dels productes, un valor afegit, un xup-xup fet sense presses i aferrat a la tradició, cultura, paisatge. 






Ben cert es que n’hi hauran mes productes que prenen el rellotge de sol com un valor afegit de qualitat i tradició, ara es qüestió de descobrir-los.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada