Benvinguts a El Sol de l'Era.

Aquest bloc té com una de les seves principals raons de ser, la de mostrar aquells rellotges de sol que he anat realitzant per a amics al llarg del temps, tot oferint una descripció de la seva realització. També trobàrem textos i documents que ajudaran a entendre una mica mes els rellotges de sol.


dilluns, 12 de novembre del 2012

LES HORES PASSEN, ELS BONS RECORDS PERDUREN

Dins de la celebració de la festa de Tots-Sants del passat dia 1 de novembre, a Agramunt (Urgell) es va inaugurar un nou rellotge de sol en el cementiri municipal.




En el projecte del rellotge de sol vaig col·laborar en el tram final, donant un cop de ma en la redacció d'un cartell informatiu pels visitants a l'hora de llegir el rellotge.



L'autor es en Jordi Martí i Castellà, picapedrer fill d'Agramunt, que ha fet pedres per la Sagrada Família (treballant als tallers de Vinaixa) i les gàrgoles de Sta. Maria del Mar posades fa un any son seves.

Les fotografies son fetes per en David Porta, soci de la SCG i bon coneixedor de l'entorn al ser d'un poble del costat, del picapedrer i dels que van intervenir en el projecte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada