Benvinguts a El Sol de l'Era.

Aquest bloc té com una de les seves principals raons de ser, la de mostrar aquells rellotges de sol que he anat realitzant per a amics al llarg del temps, tot oferint una descripció de la seva realització. També trobàrem textos i documents que ajudaran a entendre una mica mes els rellotges de sol.


divendres, 21 de març del 2014

LES HORES, SI LES VEUS, VIU-LES!

El rellotge de sol que ara us mostro es fruit de la col·laboració amb la Marta Guimó, estudiant de 2on de Batxillerat a Lleida, i  ha estat calculat pel poble d’Aitona, municipi del Segrià (Lleida).

 

Un cop mes, les formules, les verificacions de resultats, excels i documents varis  juntament amb aclariments i consells van generar correus i mes correus, però el seu resultat ha valgut molt la pena. Amb materials com l’alumini i la utilització de colors molt vius ha sabut crear un rellotge molt actual, modern i personal.



Si voleu saber mes sobre el seu treball,  LES HORES, SI LES VEUS, VIU-LES! nomes cal que entreu en


No es gaire habitual rebre l’agraïment de l’equip de docents de cap escola on he col·laborat desinteressadament en el treball de recerca d’un dels seus alumnes, però en aquest cas, vull agrair-ho especialment a Col·legi Lestonnac “L’Ensenyança” de Lleida,  aquest gest que sempre dona forces renovades a l’hora d’abordar nous projectes amb estudiants que seran  futurs  quadranters. 
Gràcies!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada