Benvinguts a El Sol de l'Era.

Aquest bloc té com una de les seves principals raons de ser, la de mostrar aquells rellotges de sol que he anat realitzant per a amics al llarg del temps, tot oferint una descripció de la seva realització. També trobàrem textos i documents que ajudaran a entendre una mica mes els rellotges de sol.


dilluns, 4 d’abril del 2011

El rellotge de sol de l’INSTITUT RUBIÓ I ORS i l’ESCLAT

Es fruit de la col·laboració amb l'institut Rubió i Ors a Can Serra de l’Hospitalet i el Centre Esclat, a instancies de la SCG - Societat Catalana de Gnomònica.


PREMIAT AMB MENCIÓ D’HONOR EN L’ÀMBIT EXPRESSIÓ D’ESO



El disseny es obra dels alumnes i es fet de rajoles de ceràmica.
La noticia de la seva inauguració se’n va fer ressò la televisió de l’Hospitalet. http://digital-h.cat/c/journal/view_article_content?groupId=10911&articleId=3129124&version=1.0






El passat mes de maig vaig compartir una bona estona amb els xicots que varen participar en la construcció del rellotge del Centre Esclat i de l’Institut Rubió i Ors. Va ser una trobada molt interessant i enriquidora per a tothom en la que vaig aclarir alguns dubtes gnomònics i on em mostraren la tècnica i procediment de pintar la ceràmica.

Aprofito per felicitar de nou tant a l’equip de nois com als mestres, per la fantàstica feina feta.

Podem veure el treball “Realització d’un rellotge de sol. Projecte de col·laboració Esclat – Ins. Rubió i Ors, Bellvitge, l’Hospitalet de Llobregat. Curs 2010/2011”en l’apartat de Gnomònica Jove de la web de la SCG http://www.gnomonica.cat/ i podeu entrar en el blog que han fet  http://rellotgedesolesclatrubi.blogspot.com/

1 comentari:

  1. ¿Alguien conoce una empresa de limpieza de tuberías de desatascos con camión cuba en Hospitalet para un atasco que tengo en casa?

    ResponElimina