Benvinguts a El Sol de l'Era.

Aquest bloc té com una de les seves principals raons de ser, la de mostrar aquells rellotges de sol que he anat realitzant per a amics al llarg del temps, tot oferint una descripció de la seva realització. També trobàrem textos i documents que ajudaran a entendre una mica mes els rellotges de sol.


diumenge, 24 de juliol del 2011

Cristina Pallàs guanya el premi dels treballs de recerca de batxillerat de l'Alt Camp


Des d’aquí vull fer ressò i felicitar a la Cristina Pallàs, que amb el seu treball de recerca “El Rellotge de Sol – Un món per descobrir”, ha estat la guanyadora de la 3a edició dels premis Treballs de Recerca de Batxillerat de l’Alt Camp, convocats pel Campus Extens de l’Antena del Coneixement de la Universitat Rovira i Virgili a Valls.

En aquest treball, es va calcular el rellotge del Institut Narcís Oller de Valls, que ja el coneixereu al haver estat publicat en aquest blog, el passat mes de febrer, com a part del projecte de treball de recerca.

http://elsoldelera.blogspot.com/2011/02/el-rellotge-del-institut-narcis-oller.html



L'acte de lliurament del premi va tenir lloc el passat dijous 7 de juliol a la tarda a Casa Caritat de Valls.


Podeu veure la noticia publicada en diferent mitjans on es fa ressò de l’esdeveniment:



També podem veure el treball “El rellotge de sol. Un món per descobrir. Pallàs, Cristina. Institut Narcís Oller, Valls. 2011” en l’apartat de Gnomònica Jove de la web de la SCG http://www.gnomonica.cat/

1 comentari:

  1. ostres, ho acabo de veure :) moltes gràcies per publicar-ho i moltes gràcies per tota l'atenció !!

    Cristina.

    ResponElimina