Benvinguts a El Sol de l'Era.

Aquest bloc té com una de les seves principals raons de ser, la de mostrar aquells rellotges de sol que he anat realitzant per a amics al llarg del temps, tot oferint una descripció de la seva realització. També trobàrem textos i documents que ajudaran a entendre una mica mes els rellotges de sol.


divendres, 16 de novembre del 2018

JORNADA SUPERHEROIS 2018

El passat dissabte 10 de novembre pel matí, l’escola La Lió de Premià de Mar va acollir la jornada Superherois, una matinal dedicada als nens amb necessitats educatives especifiques i/o especials i les seves famílies. La jornada, organitzada per l’Ajuntament, l’Entitat NEENs i l’AFA de l’escola La Lió, va voler posar en relleu la realitat diària d’aquests nens i la dels seus familiars.

El Sol de l’Era va participar acostant als nens i pares al mon de la gnomònica, amb una breu introducció a aquesta ciència i ensenyant els passos per traçar un conjunt de dos rellotges de sol, un horitzontal i l’altre equatorial, que cada participant se’l va poder endur a casa després.









Per a la realització d’aquestes activitats es va comptar també amb la participació de l’associació de lleure per a persones amb discapacitat intel·lectual Oratge i la fundació Fedamar.


1 comentari: